چندرسانه ای -
فیلم | ابان‌بن‌تغلب، ۳۰هزار حدیث از امام صادق(ع) فراگرفت

فیلم | ابان‌بن‌تغلب، ۳۰هزار حدیث از امام صادق(ع) فراگرفت

حجت الاسلام سیدحسین حسینی قمی می‌گوید: نکته مهم دیگر در زندگی امام صادق(ع) تربیت شاگرد در رشته‌های مختلف تخصصی بود؛ مثلا ابان‌بن‌تغلب یکی از آنان است که ۳۰هزار حدیث از امام صادق(ع) فراگرفت و به خاطر عظمت او همه حلقه‌های درسی در مسجدالنبی تعطیل می‌شد تا از محضر ایشان استفاده کنند.
اطلاع‌نگاشت | علم‌آموزی در کنار تربیت انقلابی

اطلاع‌نگاشت | علم‌آموزی در کنار تربیت انقلابی

رهبر معظم انقلاب نهادینه کردن ارزش‌های انقلاب در دانش‌آموزان را جزو وظایف تربیتی معلمان می‌دانند. ایشان در دیدار سالیانه معلمان، توصیه‌هایی به معلمان و آموزش و پرورش بیان کرده‌اند که در اطلاع‌نگاشت ارائه‌شده، بخشی از آنها براساس دیدارهای سال ۹۷ تا ۱۴۰۲ مرور می‌شود.
نماهنگ | شریک جرم

نماهنگ | شریک جرم

دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا، نه تخریب کردند، نه شعارِ تخریب دادند، نه کسی را کشتند، نه جایی را آتش زدند، نه شیشه‌ای را شکستند، [ولی] این‌جور دارد با آنها رفتار می‌شود. این رفتار آمریکایی‌ها هم حقانیت موضع جمهوری اسلامی را در بدبینی به آمریکا نشان داد؛ نشان داد به همه که آمریکا شریک جرم است. یعنی در واقع شد پشتوانه‌ همین «مرگ بر آمریکا» که شما می‌گویید. آنچه انسان مشاهده می‌کند در عمل، نشان‌دهنده‌ی همراهی و همدستی آمریکا در این جرم بزرگ، در این گناه نابخشودنی با رژیم صهیونیستی است؛ اینها شریک جرمند. [رهبر معظم انقلاب؛ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲]
طرح | اگر هم خدا صدایم را گرفت، دنبال حفظ قرآن می‌روم

طرح | اگر هم خدا صدایم را گرفت، دنبال حفظ قرآن می‌روم

در هر صورت از خدای خودم تشکر می‌کنم که فعلاً می‌توانم نفس بکشم، اگر هم خدا صدایم را گرفت، دنبال حفظ قرآن می‌روم. یک روز اینجا [در جلسه استاد خدام‌حسینی] یک نفر قرآن خواند، استاد به او گفت شما دنبال تفسیر برو من هیچ وقت این را یادم نمی‌رود، علم خدا زیاد است، اگر قرائت نشد من هم به دنبال تفسیر می‌روم. [انتشار سخنان مرحوم استاد ولی‌الله پوراحمدی در آخرین روز حیات در ایکنا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳]
صوت | «هاء ضمیر» در آموزش تجوید

صوت | «هاء ضمیر» در آموزش تجوید

یکی از مهم‌ترین سیاست‌های ایکنا نشر مبانی آموزشی و ارتقای سطح دانش قرائت قرآن مخاطبان گرامی است. به همین منظور مجموعه آموزشی شنیداری (صوتی) قرآنی را گردآوری و برای علاقه‌مندان بازنشر می‌کند. بسته دوازدهم مجموعه با عنوان «آموزش تجوید قرآن کریم» به موضوع مباحث تجویدی با کارشناسی مهدی قره‌شیخلو، داور بین المللی مسابقات قرآن کریم می‌پردازد. قسمت پانصد و شصت‌وششم این مجموعه، با عنوان «هاء ضمیر در آموزش تجوید» تقدیم شما عزیزان می‌شود.
فیلم | پیشینه بسیار کهن خوشنویسی در ایران

فیلم | پیشینه بسیار کهن خوشنویسی در ایران

استاد محمدحسن سمسار؛ عضو شورای عالی علمی دایره‌المعارف بزرگ اسلامی می‌گوید: ایرانی‌ها عادت تثبیت نوشتار و مکتوبات را از آغاز داشته‌اند و بر ابزار بادوام منعکس کرده‌اند، سابقه متون دینی را ما از بسیار قدیم در ایران شاهد هستیم.
صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ را در ادامه مشاهده می‌کنید.
فیلم | افرادی که با شنیدن یک آیه از قرآن متحول شدند

فیلم | افرادی که با شنیدن یک آیه از قرآن متحول شدند

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قمی، کارشناس مذهبی کشور در یکی از سخنرانی‌هایش درباره متحول شدن با آیه‌ای از قرآن کریم می‌گوید: فردی نزد پیامبر(ص) رفت و از ایشان خواست تا سوره‌ای از قرآن کریم را به او بیاموزند؛ ایشان سوره زلزال را به او آموختند. وقتی این سوره تمام شد، سوره بعدی را می‌خواستند شروع کنند که آن فرد بلند شد و گفت: همین مقدار بس است، آیات آخر سوره که فرمود: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ» همین مرا بس است. حضرت فرمودند: «بگذارید برود، همین یک آیه، برای تحول او کافیست». بسیاری از افراد هستند که با یک آیه از کلام‌الله مجید زندگی‌شان تحول پیدا می‌کند.
فتوتیتر | پناه به نور از دمندگان در گره‌ها

فتوتیتر | پناه به نور از دمندگان در گره‌ها

«وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ‎(سوره فلق:٤)» دمیدن در گره، یعنی فتنه‌گری در ذهن‌ها، در اراده، در عقیده و در روابط، که از راه سخن‌چینی یا دسیسه یا از راه بازگو کردن برخی مسائل به انگیزه افکندن گره‌هاست. عصر ما، عصر سازمان‌هاست و ما امروز سازمان‌هایی می‌یابیم که فتنه‌گری می‌کنند و افکار را گمراه و منحرف می‌کنند و میان نزدیکان و جامعه و هم‌میهنان فاصله می‌اندازند. این‌گونه مسائل بسیار بسیار مایه رنج و ناراحتی است. این سازمان و مؤسسات فقط به این هدف و برای دمیدن در گره‌ها تأسیس شده‌اند. قرآن به ما می‌آموزد و می‌گوید: از شر دمندگان در گره‌ها به پروردگار صبحگاه پناه ببرید، پروردگار سپیده‌دمان و نور، پروردگار دانش و زندگی و روشنگری؛ زیرا انسان هنگامی که بر مبنای اعتماد به نور و ایمان به جایگاه واقعی خود می‌رسد، خود را از «دمیدن در گره‌ها» مصون می‌یابد. [امام موسی صدر؛ کتاب «حدیث سحرگاهان: گفتارهای تفسیری»، بند ۳۹۲]
صوت | تعریف و تلفظ حرکات در آموزش تجوید

صوت | تعریف و تلفظ حرکات در آموزش تجوید

یکی از مهم‌ترین سیاست‌های ایکنا نشر مبانی آموزشی و ارتقای سطح دانش قرائت قرآن مخاطبان گرامی است. به همین منظور مجموعه آموزشی شنیداری (صوتی) قرآنی را گردآوری و برای علاقه‌مندان بازنشر می‌کند. بسته دوازدهم مجموعه با عنوان «آموزش تجوید قرآن کریم» به موضوع مباحث تجویدی با کارشناسی مهدی قره‌شیخلو، داور بین‌المللی مسابقات قرآن کریم می‌پردازد. قسمت پانصد و شصت‌وهفتم این مجموعه، با عنوان «تعریف و تلفظ حرکات در آموزش تجوید» تقدیم شما عزیزان می‌شود.