آیه و شعار محوری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در سال 1403 اعلام شد
کد خبر: 4210964
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
از سوی حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری

آیه و شعار محوری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در سال 1403 اعلام شد

سوره و آیه سال ۱۴۰۳ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان توسط نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه اعلام شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان ضمن تبریک سال نو در جمع مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: امسال مصادف با میلاد امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است و با میلاد ایشان به پایان می‌رسد؛ بنابراین امسال سال مبارکی است. اعضای اتحادیه موظفند سیره امام حسن(ع) را بخوانند؛ شناخت و آگاهی سیره امام حسن(ع) و بهره‌برداری از فضیلت اخلاقی وظیفه همه ما در این اتحادیه است.

نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه گاهی اوقات لازم است که مدافعان کشور دشمن را گوشت‌مالی دهند، بیان کرد: حماقت دشمن ما را مجبور به پاسخ دندان‌شکن می‌کند. تدبیر فرماندهی کل قوا این است که پاسخ از خاک جمهوری اسلامی و به خاک رژیم صهیونیستی باید اتفاق بیفتد.

حاج علی‌اکبری با بیان اینکه پاسخ دندان‌شکن و پیروزمندانه جمهوری اسلامی ایران پس از فتح خرمشهر شیرین‌ترین و دلچسب‌ترین وعده بود، ادامه داد: انقلاب اسلامی بیش از ۴۰ سال است که منتظر چنین انتقامی بود و بالاخره پس از سال‌ها انتظار این اتفاق رخ داد و فرصت بسیار خوبی برای انجمن‌های اسلامی و دانش‌آموزان به‌‌شمار می‌آید.

وی با اشاره به آیه و شعار ۱۴۰۳ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، توضیح داد: آیه و شعار ۱۴۰۳ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان آیه ۶۹ سوره عنکبوت «وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ» است. نماینده اینکه این آیه یک آیه توصیفی است؛ خداوند کسانی را که یک قدم در راه خدا برداشته و برای خدا کاری می‌کنند، هم هدایت می‌کند و هم آنان را جز محسنین قرار می‌دهد.

حاج‌علی‌اکبری، سوره سال ۱۴۰۳ این اتحادیه را سوره معراج اعلام کرد و ادامه داد: این سوره شباهت زیادی با سوره مؤمنون دارد. این سوره به قیامت و بیدارکنندگی آن اشاره کرده و با تأکید بر اهمیت نماز، مصلحین را با ۱۱ ویژگی معرفی می‌کند، در سوره معراج تصریح شده است که هویت مؤمن با نماز شناخته می‌شود.

وی افزود: ارتباط با قرآن کریم باید مغتنم شمرده شود و فاصله ما با قرآن کریم بسیار زیاد است، حال در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به صورت ویژه درصدد هستیم تا رابطه اعضا و قرآن کریم را بهبود ببخشیم.

نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با بیان اینکه باید سطح ارتباط دانش‌آموزان را با قرآن افزایش دهیم، ابراز کرد: این اتفاق نقطه دال مرکزی در همه حرکت‌ها به‌شمار می‌رود. آیه پایانی در سوره‌ها به صورت جمع‌بندی است، سوره مکی، خلاصه و جمع‌بندی همین آیه است و ناظر به تقویت مبانی فکری، اخلاقی است. آیه امسال جنبه توصیفی دارد؛ این آیه یکی از مهم‌ترین و برجسته‌ترین ارزش‌های اسلامی اعم‌ از فضای اطمینان، امید و اعتماد را توصیه می‌کند.

حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه برانگیزاننده مؤمنان با بشارت به حمایت خداوند است، اظهار کرد: خداوند هوای شما را دارد. خداوند وعده داده است که شما به میدان بیایید و از سمت ما هدایت و حمایت را در عالی‎‌ترین سطح دریافت کنید.

وی افزود: این آیه کریمه با عنوان جمع آغاز می‌شود و حرکت جمعی در ساحت جهاد، مطلوب است. به جامعه مؤمنان، حرکت جمعی، تشکیلاتی و سازمان یافته، یادآوری می‌شود)، اصالت با حرکت جمعی است. نکته دوم مسئله جهاد است؛ اقدام جدی و تمام عیار با تمام توان در برابر دشمن جهاد نام دارد. خداوند کسانی را توصیف می‌کند که جهاد می‌کنند‌(وَالَّذِينَ جَاهَدُوا)

حاج علی‌اکبری با اشاره به اینکه جهاد باید در مواجهه با وسوسه‌های شیطانی، قرار گرفتن در برابر جریان کفر و استکبار در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و... انجام شود، اظهار کرد: به عبارت دیگر، باید درصدد باشیم که جبهه کفر را تضعیف کنیم و شرط آن اخلاص است. کلمه فینا یعنی کسانی که به خاطر ما جهاد می‌کنند و اخلاص دارند.

تمرکز بر کلمه اخلاص

نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با بیان اینکه امسال روی کلمه اخلاص تمرکز داشته باشید، ابراز کرد: اخلاص دو وجه دارد اول؛ انگیزه الهی باشد. دوم؛ باید قالب‌ها و روش‌ها نیز مورد پسند خداوند متعال قرار بگیرد.

حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه دستگاه الهی به این صورت است که اگر کسی با این خصوصیات آمد شک نکنید که هدایت الهی را به همراه دارد، تشریح کرد: شکل‌گیری حرکت جمعی با محوریت امام مورد پسند خداوند است. وقتی کلمه سبیل در قرآن در کنار صراط راه فرعی محسوب می‌شود و در محیط هدایت الهی قرار می‌گیرد، همه راه‌های فرعی و متنوع که در راه رسیدن به مقصد حق ختم می‌شود، معنا دارد.

وی با اشاره به مسئله معیت، ادامه داد: اینجا معیت خاص و همراهی خاص خدا با محسنین یعنی لطف، محبت، عنایت، نصرت، یاری و پاداش الهی است. کلمه محسنین، شامل کسانی می‌شود که به مقام خالص جهاد الهی می‌رسند، خداوند درجه آن‌ها را ارتقا می‌دهد و آن مقام محسنین است.

حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: این سوره با سوره مؤمنون شباهت دارد؛ خصوصیاتی که در این سوره مبارکه است بعد قیامت و بیدارکنندگی، مصلحین با ۱۱ ویژگی معرفی می‌شوند. هویت مؤمن با نماز شناخته می‌شود؛ ان‌شاءالله دانش‌آموزان با مراجعه به قرآن کریم، آیه‌ها را حفظ می‌کنند و از فضیلت آن بهره می‌برند.

انتهای پیام
captcha