آموزش ۴۰۰ قرآن‌آموز در خانه قرآن روستایی «قره بابا» بستان‌آباد
کد خبر: 3816213
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶

آموزش ۴۰۰ قرآن‌آموز در خانه قرآن روستایی «قره بابا» بستان‌آباد

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیر خانه قرآن روستایی قره بابا بستان‌آباد با بیان اینکه ۴۰۰ قرآن‌آموز در کلاس‌های آموزشی این خانه قرآن حاضر می‌شوند، گفت: روخوانی، روان‌خوانی، صوت و لحن، تجوید، حفظ و تفسیر از گرایش‌های آموزشی قلمداد می‌شوند.

آموزش 400 قرآن آموز در خانه قرآن روستایی «قره بابا» بستان‌آباد

ولی اللّه شادکام، مدیرخانه قرآن روستایی قره بابا بستان‌آباد در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه 400 قرآن‌آموز در کلاس‌های آموزشی این خانه قرآن حاضر می‌شوند، گفت: روخوانی، روان‌خوانی، صوت و لحن، تجوید، حفظ و تفسیر از گرایش‌های آموزشی قلمداد می‌شوند.
وی ضمن بازگو کردن دلایل معجزه‌ جاوید اسلام شدن قرآن افزود: اُنس با قرآن کریم موجب نشاط و شادابی انسان، هم در زندگی روزمره‌ و هم موجب پاداش اُخروی خواهد شد. این کتاب آسمانی همان قوانین جامع هدایت انسانی به‌شمار می‌آید. به همین جهت است که معجزه‌ جاوید اسلام شمرده شده است. اُنس با قرآن، یکی از برنامه‌های با اهمیت در فرهنگ و جامعه‌ اسلامی است و جزء جدایی‌ناپذیر دین و ایمان انسانی است؛ زیرا پذیرفته نیست کسی ادعای پیروی از قرآن داشته باشد، اما اُنسی با آن نداشته باشد و از آن بهره نگیرد؛ نه بخواند، نه بدان عمل کند و چه بسا شناختی نیز از آن نداشته باشد.
وی با اشاره به پایه‌های سنّی قرآن‌آموزان این خانه قرآن روستایی بیان کرد: قرآن‌آموزان این خامه قرآن در پایه‌های سنّی نونهال، نوجوان، جوان و بزرگسال در کلاس‌های آموزشی حاضر می‌شوند.
شادکام‌ ادامه داد: حداقل سواد قرآنی منجر به خواندن مستمر قرآن كريم، فهم تدريجی معنای عبارات و آيات آن شده و زمينه‌ساز بهره‌گيری مادام‌العمر از آموزه‌های الهی می‌شود. هدف آموزش عمومی قرآن، نمی‌تواند صرفاً دستيابی به دانش و مهارت خاصی در ارتباط با قرآن كريم باشد، بلكه بايد توانايی و قابليتی فراهم آورد كه فرد بتواند ضمن انس و ارتباط دائمی با قرآن كريم، پيوسته خود را در معرض تزكيه و تعليم الهی قرار دهد.
مدیر خانه قرآن روستایی قره بابا بستان‌آباد، از اولین قدم در راه قرائت قرآن گفت و یادآور شد: شناخت صدا را اولین قدم در راه قرائت قرآن می‌دانند که بسیار مهم است، یعنی نخست قاری قرآن صدایش را بشناسد و سپس به ساختن صدای خود (صدا‌سازی) بپردازد.
وی با اشاره به فرموده امیرالمومنین علی(ع) افزود: ایشان می‌فرمایند: خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گيريد تا هدايت شويد و از راه بدى دورى جوييد تا به مقصد برسيد.
شادکام، تفسیر قرآن را فانی‌ناپذیر دانست و تأکید کرد: از جهت هدف و غرض، استوارترين و بابركت‌ترين علوم، علم تفسير است، كه فانی نمی‌شود.

انتهای پیام

captcha