امر به معروف و نهی از منکر در پوشش نامناسب و موسیقی خلاصه نشود
کد خبر: 3813152
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵

امر به معروف و نهی از منکر در پوشش نامناسب و موسیقی خلاصه نشود

گروه اجتماعی ــ مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: اتلاف بی‌رویه سرمایه‌های ملی، معطل شدن مدیران در جلسات و سرگردانی ارباب رجوع، کم‌کاری دولتمردان از جمله منکرات موجود در جامعه است؛ در حالیکه مسئولان ما تنها مواردی مانند پوشش نامناسب و یا موسیقی را در جلسات امر به معروف مورد بحث قرار می‌دهند.

امر به معروف و نهی از منکر در پوشش نامناسب و موسیقی خلاصه نشودبه گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان امروز، 30 اردیبهشت ماه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کامیاران با اشاره به اینکه ترویج معروفات و نهی از منکرات از وظایف ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی و رسالت مبلغان دین است، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان فرصت ارزشمندی برای ترویج این مهم در جامعه به شمار می‌رود و باید از این فرصت بهره ببریم.

وی با اشاره به اینکه برخی جلسات تنها به شیوه سخنرانی جلو می‌رود و تاثیری در جامعه ندارد، افزود: بی‌شک بقا و دوام جامعه بسته به رعایت فرایض امر به معروف و نهی از منکر است و فرائضی مانند روزه، نماز، زکات و غیره در سایه‌ پرداختن به امر به معروف میسر می‌شود.


مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان معاونت مردم به دولت و مردم ستاد امر به معروف استان را برعهده دارد، بیان کرد: این معاونت براساس اصل هشتم قانون اساسی طراحی شده و سه وظیفه مهم را بیان کرده است.

وی با اشاره به این سه رسالت مهم، اعلام کرد: مردم و دولت در راستای توجه به امر به معروف و نهی از منکر حقی برهم دارند به گونه‌ای که وظیفه دولت نسبت به مردم این است آنها را به خیر و نیکی دعوت کند و در وهله دوم نیز مسئولیت مردم در مقابل مردم دیگر این است که همدیگر را به خیرو نیکی دعوت کنند.

حجت‌الاسلام کرمی بیان کرد: سومین وظیفه‌ای که براساس اصل هشتم قانون اساسی باید به آن توجه شود این است که مردم موظفند دولت و حاکمیت و مسئولان را به خیر و نیکی دعوت کنند.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر کردن فقط برای مردم عادی نیست بلکه خود مسئولان و دیگر اهالی دولت نیز باید به آن بپردازند و فضارا به گونه‌ای ایجاد کنند که مردم بتوانند حرف‌ها و خواسته‌هایشان را بگویند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان به نمونه‌هایی از منکرات جامعه که باید در جلسات به آنها پرداخته شود اشاره کرد و گفت: اتلاف بی‌رویه سرمایه‌های ملی مانند برق، آب و گاز به صورت نامتعارف، معطل شدن مدیران در جلسات و سرگردانی ارباب رجوع، کم‌کاری دولتمردان در نگهداشت صحیح محیط زیست و مواردی از این قبیل جزو منکراتی است که در جامعه وجود دارد در حالیکه مسئولان ما تنها مواردی مانند پوشش نامناسب و یا موسیقی را در جلسات امر به معروف مورد بحث قرار می‌دهند.

وی بیان کرد: باید نگاهمان را تغییر دهیم و بدانیم که همه آحاد مردم نیازمند آموزش هستند و مسئولان و نهادهای فرهنگی باید به این مهم توجه کنند چرا که خدمت به مردم بالاترین پاداش در پیشگاه خداوند متعال را دارد.

حجت‌الاسلام کرمی همچنین به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره و اعلام کرد: بیانیه گام دوم منشور برنامه‌ها و ادامه و نقشه راه ماست و مقام معظم رهبری بیان کرده‌اند باید جوانان و نخبگان را مطالبه‌گر تربیت کنیم چرا که مطالبه‌گری به رشد جامعه منجر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان در اجرای برنامه‌های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان اداره برتر کشور شناخته شد، اظهار کرد: امروز نیز با مطرح شدن بیانیه گام دوم توسط مقام معظم رهبری خودمان را پرچمدار و پیشرو تبیین بیانیه می‌دانیم.


مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان ترویج نگاه و روحیه انقلابی و جهادی را نیز از دیگر تأکیدات رهبری در بیانیه دانست و یادآور شد: نگاه انقلابی و جهادی در رفتار و تعامل با زیردستان روحیه جهادی می‌خواهد و نباید این مهم نادیده گرفته شود.

حجت‌الاسلام کرمی ناامید کردن کامل دشمنان و مقاومت در مقابل آنها را توصیه اسلام خدا و قرآن خواند و گفت: بدعهدی خصلت طاغوت و استکبار است که باید بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب این مهم نیز مورد توجه باشد.

وی اعلام کرد: مقام معظم رهبری سپردن کاربه دست جوانان را در بیانیه گام دوم انقلاب مورد تاکید قرار داده‌ اند و بی‌شک تجربه بالاتر از علم است و باید از کسانیکه تجربه دارند کمک گرفته شود اما میدان هم به جوانان داده شود بنابراین استفاده از نظرات و ایده‌های نخبگان، صاحبنظران و هنرمندان در جلسات نیز باید مورد توجه مسئولان باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان همچنین توسعه معنویت و اخلاق در جامعه را از دیگر موارد مطرح شده در بیانیه گام دوم ذکر کرد و یادآور شد: پرداختن به این مؤلفه وظیفه همه ماست که باید در جامعه جاری و ساری شود و اگر اخلاق و معنویت در جامعه گسترش یابد بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه حل می‌شود.
انتهای پیام

captcha